Doua femei, mama si fiica, au platit 56.000 de lire sterline pe operatii estetice, pentru a arata ca fotomodelul Katie Price


Ultimul update: Sambata 29 August 2015 07:16
Data publicarii: Miercuri 26 August 2015 17:23
Categorie: Bizar
Katie Price

Doua femei din Marea Britanie, mama si fiica, au cheltuit 56.000 de lire sterline pe tratamente si operatii estetice, pentru a arata ca idolul lor, fotomodelul Katie Price.

Georgina Clarke, in varsta de 38 de ani, si Kayla Morris, in varsta de 20 de ani, au platit bani grei pentru a avea sani mai mari, fund mai bombat si buze mai... senzuale. Tinerele spun ca experienta prin care au trecut le-a unit si mai mult.

"Mama mea este cel mai bun prieten al meu, iar operatiile estetice reprezinta un mod de a ne apropia. De fiecare data cand apelam la medici, stim ca suntem cu un pas mai aproape de a-i semana lui Katie", povesteste Kayla.

Pentru a strange aceasta suma imensa, fata de 20 de ani a lucrat ceva vreme intr-un bar de striptease si si-a gasit un iubit bogat care sa o intretina si sa ii faca toate poftele. Relatia dintre ei s-a incheiat insa in momentul in care sotia barbatului a descoperit aventura lor.

Tinerele au ajuns faimoase in Marea Britanie, dupa ce presa tabloida a prezentat pe larg povestea lor. Celebritatea a venit insa si cu un pret.

"Am primit mai mult scrisori, in care oamenii rad de noi. Spun ca ma imbrac ca o prostituata si ca am buze de rata, insa mie imi place la nebunie cum arat", s-a aparat Kayla.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO