Doi traficanti au fumat marijuana, s-au speriat ca sunt urmariti si au sunat singuri la 911. "Ne e frig, ne predam"

22-01-2016 12:23


multe plante de marijuana

Doi tineri din SUA, care aveau la ei noua kilograme de marijuana, s-au speriat atat de tare si au devenit paranoici ca sunt urmariti, incat au sunat singuri la politie sa se predea.

East Idaho News a publicat o inregistrate audio a unui apel 911 care a dus la arestarea a doi tineri traficanti de droguri.

Leland Ayala-Doliente, in varsta de 22 de ani si Holland Sward,in varsta de 23 de ani, fumasera tigari cu marijuana, insa au devenit parnoici si au inceput sa creada ca sunt urmariti de politie, mai ales ca aveau in posesia lor 9 kilograme de marijuana, conform The Guardian.

Cei doi calatoreau din Las Vegas in Montana, cand au devenit foarte ingrijorati ca vor fi arestati daca politia descopera cantitatea de droguri pe care o aveau asupra lor.

Pana la urma, cei doi barbati au decis sa nu mai astepte si au sunat singuri la politie sa vina sa ii aresteze. Au tras pe dreapta la o benzinarie si au sunat la 911.

Confuz, unul dintre ei a sunat la dispeceratul politiei si a zis: "Buna, suntem doi fraieri care am incercat sa aducem chestii la granita statului Idaho si toti politistii ne urmaresc acum, iar noi conducem de zor ca doi fraieri. Asa ca va rugam sa opriti toata treaba, va rugam frumos sa ne ajutati sa incheiem toata alergatura asta".

"Ati fost prinsi facand ce anume?" a intrebat dispecerul, iar unul dintre cei doi a continuat: "Voiam si noi sa aducem niste droguri, dar ne este frig, vrem doar sa ne incalzim, ne predam, arestati-ne".


In final, cei doi s-au ales cu dosar pentru trafic de marijuana. Un comunicat oficial al politiei sustine ca cei doi barbati nu au fost urmariti la acel moment de nicio patrula a politiei. Insa, presa i-a numit rapid "cei mai fraieri traficanti de droguri din istorie".


 

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO