Doi soti din Franta au cumparat un sac de cartofi de la supermarket. Cand au vazut ce era in el, au vrut sa fuga din casa

Ultima actualizare: 28-10-2016 07:14
sac de cartofi

 Un cuplu din Franta a trecut prin clipe de groaza in acest week-end.

O femeie din Echirolles, o suburbie a orasului francez Grenoble, a trait cea mai mare spaima din viata ei duminica, cand s-a apucat sa curate cartofi pentru masa. Unul dintre cartofi parea insa mai bizar, asa ca femeia l-a izbit de masa si, vazand ca e tare, s-a gandit ca e de fapt o piatra si l-a pus deoparte.

Cateva minute mai tarziu, sotul ei a aruncat o privire mai atenta si a ramas uimit cand a realizat ca nu era o piatra, ci o grenada din Primul Razboi Mondial. “Mi-am dat seama ca am putea sari oricand in aer”, a declarat femeia, potrivit Le Figaro, "era sa o luam la fuga". Cei doi soti au decis in final sa duca grenada in fundul curtii, la distanta de casa, iar apoi au anuntat autoritatile.

Cuplul sustine ca dispozitivul exploziv a fost gasit intr-un sac de 25 de cartofi de kilograme cumparat nu de pe marginea dumului, ci de la un magazin Carrefour Market din localitatea Claix, langa Grenble. Cartofii ar fi provenit insa din nord-estul Frantei, dintr-o zona care a fost teatru de razboi acum un veac. O ancheta este in curs la respectivul supermarket, iar pirotehnistii au intervenit pentru a recupera grenada din curtea oamenilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO