Doi soti apartinand comunitatii LGBT vor fi tatii unui copil biologic, in vara acestui an. Cum a fost posibil

Dată publicare: 01-06-2017 16:05
Dată actualizare: 04-06-2017 01:20


Doi soti, apartinand comunitatii LGBT, vor fi tatii unui copil biologic, in vara acestui an. Cum a fost posibil

Un cuplu gay a anuntat ca vor fi parintii unui copil biologic dupa ce unul dintre ei, care este transsexual, a ramas gravid.

Trystan Reese si Biff Chaplow locuiesc in Portland, Statele Unite ale Americii. Ce doi viitori tatici isi asteapta cu nerabdare copilul biologic, care urmeaza sa se nasca vara aceasta. Partenerii nu sunt la prima incercare de a da nastere unui copil, Trystan suferind, in vara anului 2016, un avort in primele 6 saptamani de sarcina, potrivit Daily Mail.

Trystan si Biff sunt casatoriti si sunt deja parintii a doi copii, care au fost adoptati in anul 2015.

Dupa avortul suferit, Trystan a hotarat sa astepte inca un an pana sa incerce din nou sa dea nastere unui copil, insa decizia barbatului nu s-a potrivit cu recomandarile medicilor.

Acestia i-au spus ca nu are voie sa intrerupa tratamentul cu testosteron si ca trebuie sa inceapa imediat procesul de contraceptie pentru a nu aparea complicatii.

 

Vestea i-a ingrijorat pe cei doi, care credeau ca si-au pierdut "ultima sansa" de a deveni parinti biologici. Totusi, dupa sase luni de incercari, Trystan a inceput sa se simte foarte rau si sa aiba greturi. In acea zi, a facut un test de sarcina si a descoperit ca va deveni tata.

Sarcina a evoluat bine, iar cei doi isi asteapta sa-si cunoasca bebelusul in vara acestui an.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO