Doi pescari din Canada au gasit un mesaj in sticla, vechi de 11 ani. Ce era scris in el

Ultima actualizare: 29-04-2013 06:53
Mesaj in sticla

Doi canadieni care au gasit un mesaj in sticla vechi de 11 ani, in timp ce pescuiau, au ramas impresionati dupa ce l-au citit.

Stephen Hennigar si Alexa Wray pescuiau in raul Shubenacadie din Nova Scotia, Canada, cand la un moment dat au vazut ca in apa plutea o sticla, care avea in ea o scrisoare si mai multe artefacte.

Scrisoarea, care era semnata de Jill si Kelly, mentiona ca "Este anul 2002. Ar fi grozav daca cineva ar gasi asta in 3002 sau ceva de genul" si cateva detalii despre atentatele teroriste de la World Trade Center din 2001.

Vestea despre desoperirea facuta de Stephen si Alexa a ajuns si la postul de televiziune CBC News, care a facut o stire despre acest subiect.

La scurt timp dupa ce pe post a aparut reportajul, Jillian Boyce si Kelly Johnston au spus ca ei sunt cei care au scris acea scrisoare si s-au reintalnit dupa multi ani pentru a discuta despre acest lucru.

"Nu ma asteptam sa o gaseasca cineva vreodata", a declarat Jillian, in timp ce Kelly a marturisit ca nu se mai vazuse cu prietena ei "de foarte mult ani" si ca i se pare incredibil cum "o scrisoare ne-a putut aduce din nou impreuna".

Sursa: upi.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO