Doi frati gemeni s-au casatorit fiecare cu cate o sora geamana. Decizia radicala pe care au luat-o dupa numeroase incurcaturi

Dată publicare: 16-05-2016 16:24
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


operatie estetica

Reuniunile de familie pot deveni foarte stanjenitoare pentru doua cupluri de gemeni din China. Dupa mai multe confuzii, cei patru au decis ca este cazul sa apeleze la operatii estetice pentru a-si putea da seama cu cine stau de vorba.

Fratii gemeni Zhao Xin si Zhao Xuan s-au casatorit in aceeasi zi cu Yun Fei si Yun Yang, care sunt si ele surori gemene identice. Dupa cateva incurcaturi stanjenitoare, cei patru au decis sa recurga la opreatii estetice pentru a putea diferentia sotul de cumnat, relateaza The Independent.

Medicii de la spitalul Hongkang din Shanghai au fost de acord sa le faca mai multe interventii chirurgicale pe gratis. Operatiile nu le vor schimba radical aspectul gemenilor, ci doar le vor crea cateva trasaturi distinctive.

Cele doua cupluri din provincial Shanxi din China au fost nevoite ca in ziua nuntii sa faca verificari riguroase si sa plece cu masini separate pentru a se asigura ca se casatoresc cu cine trebuie, asta pentru ca nu doar chipurile le seamana, ci si vocile si chiar expresiile faciale si gestica.


 

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO