Doi agenti imobiliari filmati facand sex intr-o casa pe care ar fi trebuit sa o vanda. IMAGINI de pe camera de supraveghere

Ultima actualizare: 14-03-2014 07:04
agenti imobiliari

Doi agenti imobiliari au fost filmati de camerele de supraveghere facand sex de mai multe ori intr-o casa pe care ar fi trebuit sa o vanda. Proprietarii au facut publice filmarile, suparati ca cei doi agenti le-au folosit casa "ca pe un motel ieftin".

Filmarea ii arata pe Robert Lindsay si Jeannemarie Phelanai, doi angajati Coldwell Banker, venind de mai multe ori in locuinta sotilor Richard si Sandra Weiner pentru intalniri amoroase. Acum, familia ii da in judecata pe agentii care le-au promis ca le vor vinde casa cu 650.000 de dolari, relateaza Daily Mail.

Richard Weiner spune ca cei doi au fost filmati facand de cel putin 10 ori de camerele de supraveghere din casa, inclusiv in patul matrimonial. Barbatul spune ca proprietatea sa a fost scoasa la vanzare cu un pret supraevaluat, pentru ca aceasta sa nu se vanda repede si ca sa le serveasca celor doi agenti drept "cuibusor de nebunii".

Dupa ce una din inregistrari a fost difuzata de la televiziune, in emisiunea Inside Edition, agentii imobiliari au reactionat si au spus ca ii vor da in judecata pe proprietari, care i-ar fi santajat cu filmarile, afirmatie respinsa de cei doi proprietari.

Hal Maxwell, presedintele Coldwell Banker Residential Brokerage din New Jersey, a spus ca dezaproba un astfel de comportament si ca obiceiul nu trebuie asociat si cu ceilalti angajati.

Escapadele sexuale ale celor doi agenti au fost descoperite dupa ce Sandra Weiner a observat in casa ei scoasa la vanzare o lumina care parea sa fie de la o lanterna. Crezand ca locuinta a fost calcata de hoti, femeia a sunat la politie. Echipajul i-a gasit pe cei doi agenti imbracati sumar, insa si-au justificat prezenta acolo afirmand ca pregatesc locuinta pentru vanzare.

Sotii Weiner au denevit suspiciosi si au verificat inregistrarile camerelor de supraveghere, ocazie cu care au descoperit adevaratul motiv al prezentei celor doi in casa.

Sotii Wiener au dat in judecata agentii imobiliari, dar si firma la care lucreaza cei doi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO