Din pradator, in prada. Imaginile surprinse intr-o rezervatie naturala atunci cand un crocodil se napusteste asupra unui leu

22-11-2014 18:17


leu atacat

Putine sunt ocaziile in care un leu, cunoscut pentru reputatia sa de pradator, poate fi vulnerabil in fata unei alte vietati. Dar atunci cand este atacat de un crocodil, ierarhia se poate inversa intr-o secunda.

Scenariul a devenit realitate intr-o rezervatie naturala din Africa de Sud, atunci cand felina a intrat intr-un lac pentru a se racori, scrie Daily Mail.

Fara sa isi dea seama, leul a fost ajuns din urma de un crocodil care a si sarit asupra sa.

Intreg incidentul a fost surprins cu o camera video chiar de Nadav Ossendryver, un tanar de 18 ani, administratorul site-ului “Latest Sightings”, o platforma pe care sunt postate astfel de inregistrari.

In imagini, se poate observa cum pentru cateva momente leul este scufundat de crocodil, in incercarea acestuia din urma de a isi omora prada.

Insa felina reuseste sa scape din coltii pradatorului si ajunge nevatamata la mal.

“A fost incredibil. Mii de oameni distribuie foarte multe filmulete de acest gen, dar acest a fost special. A fost uimitor cum reactioneaza crocodilul atunci cand vede leul intrand in apa. Am stiut ca ceva urmeaza sa se intample”, a explicat Nadav.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO