Din cea mai frumoasa si sexy majoreta a ajuns sa fie privita cu ura de toti parintii din SUA. FOTO

Dată publicare: 29-06-2013 14:48
Dată actualizare: 02-07-2013 06:48


Elizabeth 'Leigh' Garner

O fosta majoreta din Statele Unite a ajuns in fata unui judecator si risca ani grei de inchisoare din cauza a ceea ce a putut sa faca intr-o toaleta, la o petrecere.

Elizabeth Garner, in varsta de 42 de ani, a fost majoreta pentru Tennessee Titans pana in 2008. Desi colegele ei nu aveau mai mult de 20 de ani, ei i s-a permis sa danseze pana la 38 de ani pentru ca arata incredibil de bine.

Ea a ajuns la sectia de politie, dupa ce parintii unui copil de 12 ani au acuzat-o ca ar fi incercat sa le abuzeze sexual baiatul.

Se pare ca fosta majoreta, femeie maritata, ar fi dat peste pusti in toaleta, chiar in casa parintilor lui, unde avea loc o petrecere.

Baiatul a povestit politistilor ca Garner l-a intrebat daca a fost vreodata cu o femeie, dupa care i-a dat pantaloni jos. Copilul s-a speriat si a luat-o la fuga. I-a spus mamei tot ce s-a intamplat. Femeia a chemat imediat politia.

Fosta majoreta a declarat ca totul a fost o neintelegere, ca era beata si ca l-a confundat pe baiat cu un barbat de la petrecere.

"Asta nu este o scuza pentru agresiune sexuala impotriva unui minor. Daca nu poti sa faci o diferenta intre un copil de 12 ani si un adult, atunci inseamna ca ai o problema", a declarat unul dintre anchetatori.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO