Din cauza unui gest inconstient, un barbat a fost arestat. Cum a fost surprins impreuna cu bebelusul sau. FOTO

Dată publicare: 31-05-2017 20:05
Dată actualizare: 03-06-2017 07:08


inculapt

Un barbat din Texas, SUA, care a fost surprins in timp ce se afla pe o motcicleta impreuna cu bebelusul sau a carui viata a pus-o in pericol, a fost arestat.

Anthony Welsh, in varsta de 30 de ani, a fost fotografiat de un alt barbat la o benzinarie din districtul Liberty, Texas. Apoi, martorul a postat fotografia pe Facebook, iar Welsh a fost indentificat, potrivit Daily Mail.

Cel care a postat fotografia a vrut sa ramana anonim, dar a declarat pentru CBS 46: “Nu vreau ca cel pe care l-am pozat sa faca inchisoare, dar trebuie sa inteleaga ca i-a pus propriului copil viata in pericol”.

Welsh a fost arestat marti, dupa ce i se intocmise un mandat de arestare pentru o infractiune comisa in trafic. Acum, barbatul risca o pedeapsa mai aspra, din cauza incidentului de pe motocicleta.

Potrivit legislatiei texane, este ilegal ca un copil mai mic de 5 ani sa fie pasager pe o motocicleta. Welsh ar putea fi acuzat ca i-a pus viata in pericol propriului fiu, riscand doi ani de inchisoare si o amenda de 10.000 de dolari.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO