Din cauza fostului iubit, s-a imbolnavit si a vrut sa se sinucida. Cum arata acum fata, dupa ce l-a parasit. FOTO

Dată publicare: 30-09-2016 14:34
Dată actualizare: 03-10-2016 07:02


parlung

Asleigh Algotabibi, o tanara in varsta de 22 de ani, care a chelit din cauza stresului pe care l-a resimtit intr-o relatie anterioara, sustine ca acum parul i-a crescut la loc dupa ce s-a indragostit.

Lui Asleigh Algotabibi din Sheffield, Anglia, a inceput sa-i cada parul acum doi ani, iar doctorii au diagnosticat-o cu pelada, avertizand-o ca boala a survenit in urma stresului, potrivit Mirror

In februarie 2015, suferea de calvitie pe 95% din suprafata scalpului, iar Ashleigh, care era intr-o relatie la momentul acela, a fost devastata si sustine ca avea ganduri suicidale.

Realizand ca motivul nefericirii ei era chiar fostul ei iubit, din cauza lui fiind streasata, Ashleigh l-a parasit pentru a-si imbunatati sanatatea.

Ea a declarat: “Imi pierdeam increderea-n mine cu fiecare fir de par care imi cadea. Uitandu-ma in urma, eram foarte nefericita in acea relatie.”

In aprilie 2015, dupa ce l-a parasit pe fostul iubit, ea l-a cunoscut pe John Robinson, in varsta de 26 de ani, actualul ei logodnic. Ashleigh sustine ca parul ei a inceput sa creasca din nou, 4 luni mai tarziu.

Acum, ea are o podoaba capilara bogata si sustine ca asta i se datoreaza lui John.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO