Dezvaluiri in premiera. Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Steve Irwin inainte de a muri

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
Steve Irwin

Cameramanul care a filmat moartea socanta a "vanatorului de crocodili" Steve Irwin a dezvaluit pentru prima data ultimele cuvinte rostite de acesta, la 8 ani dupa ce a fost ucis de o pisica de mare

Steve Irwin, starul seriei de televiziune "Vanatorul de crocodili", a fost injunghiat "de sute de ori" de coada creaturii, in timp ce cei doi se aflau in adancuri. Justin Lyons filma documentarul cu Irwin in largul coastei de nord din Queensland, in 2006, cand a avut loc tragedia, relateaza metro.co.uk.

Dupa ce au vazut pisica de mare uriasa, Irwin si Lyons au parasit barca gonflabila in care se aflau si au coborat in apa ca sa filmeze. Atacul a avut loc brusc.

Justin Lyons a declarat pentru Channel Ten, o televiziune din Australia: "Dintr-o data pisica de mare s-a sprijinit pe partea din fata a corpului si a inceput sa-l injunghie cu salbaticie cu coada, de sute de ori, in cateva secunde. L-am vazut pe Steve inconjurat de o mare de sange si mi-am dat seama ca ceva rau s-a intamplat".

Lyons l-a dus pe Irwin inapoi pe barca si a vazut ca avea rani grave. "Pisica de mare si-a infipt coada in el ca intr-o bucata de unt", a mai spus cameramanul.

"Avea o rana adanca in dreptul inimii din care tasnea sangele. Avea dureri cumplite. Pisicile de mare au venin in coada, asa ca sunt sigur ca avea dureri. Chiar daca reauseam sa-l ducem la urgente, probabil ca nu reuseam sa-l salvam, pentru ca rana din inima era prea mare. In timp ce mergeam spre tarm, am strigat la un membru al echipei si i-am spus sa puna mana pe rana si ii spuneam lui lucruri de genul: 'Gandeste-te la copiii tai, Steve. Rezista, rezista, rezista'", a mai povestit Lyons.

"S-a uitat cu un fel de calm la mine si mi-a spus: 'Mor'. Iar acesta a fost ultimul lucru pe care l-a rostit", a mai spus Justin Lyons.

Colegii au incercat sa-l resusciteze pana cand Irwin a fost preluat de medici, insa acestia nu a putut sa faca nimic altceva decat sa-i pronunte decesul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO