Dezmat de Revelion pe strazile din Marea Britanie. Cum au ajuns tinerii dupa abuzul de alcool

Dată publicare: 01-01-2014 13:18
Dată actualizare: 04-01-2014 06:54


londra

Petrecerile de Revelion din numeroase orase din Marea Britanie au scapat de sub control pentru multi tineri, oferind din nou imagini ingrijoratoare legate de abuzul de alcool.

GALERIE FOTO cu dezmatul de pe strazile din Londra de Revelion!

Strazile din Marea Britanie au fost invadate de petrecaretii care s-au scaldat in bautura si au pornit apoi sa isi strige in lume fericirea sau nemultumirea.

Daily Mail publica imagini cu tineri tarandu-se pe strazi de Revelion, lesinati, carati in spate de prieteni sau vomand pe la colturile cladirilor, la plecarea din club.

Multi dintre ei au ramas fara pantofi, hainte, telefoane sau genti dupa dezmaturile din cluburi.  Cei care au sarbatorit Anul Nou in strada, au lasat in spatele lor un munte de gunoaie.

Swansea, Manchester, Newcastle, Birmingham si Londra au aratat cat de mare este problema tinerilor cand vine vorba de bautura.

Politia britanica a arestat peste 100 de persoane, doar in Londra, de Anul Nou, pentru ca s-au imbatat, au facut scandal si chiar au comis abuzuri sexuale, relateaza Daily Mail.

Un studiu recent a indicat ca mai bine de o treime dintre britanici pierd masura, atunci cand vine vorba despre bere si vin.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO