Descoperirea facuta in timpul unui control de rutina. O tanara din SUA a aflat ca are doua vagine

Dată publicare: 02-05-2015 16:07
Dată actualizare: 05-05-2015 07:02


Femeie - shutterstock

O tanara de 22 de ani din SUA a descoperit ca are doua vagine in timpul unui control de rutina pentru rinichi. Cassandra este vedeta pe YouTube, unde posteaza orice, de la sfaturi despre machiaj, la lectii despre stima de sine.

Cassandra Bankson, o tanara din San Francisco, vedeta pe YouTubea a aflat, in timpul unui control la rinichi, ca are doua vagine functionale.

Cassandra s-a plans de dureri de spate cand a mers la medic, insa nu mica i-a fost suprinderea cand doctorii i-au spus ca are numai un rinichi, insa doua vagine functionale.

"Exista numai o deschidere vaginala, insa in interior sunt doua vagine, doua uteruri, doua cervixuri. Am fost socata si doctorul mi-a explicat ca arata ca un nas intors. De cand eram adolescenta am mers la medic pentru ca aveam menstruatie de 28 de zile sau doua pe luna - insa nimeni nu a banuit ca am un al doilea vagin", a povestit Cassandra.

Cassandra si-a facut cont pe YouTube atunci cand a fost nevoita sa renunte la scoala din cauza abuzurilor colegilor. Tanara sufera de acnee si nu a fost acceptata niciodata de tinerii de varsta ei. Acum este o mica vedeta pe internet, video-urile pe care le posteaza insumand milioane de vizualizari.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO