Descoperirea facuta de politistii din Australia intr-un bibelou. Ce au gasit in aceasta gorila de lemn. FOTO

19-05-2015 16:36

colet

Surpriza uriasa pentru o femeie din Australia care cumparase recent o casa. S-a trezit la usa cu un colet adresat unei persoane necunoscute. De buna credinta, femeia l-a predat politiei, insa descoperirea facuta de autoritati este... spectaculoasa.

Proprietara unei case recent contruite in Jenner St, Baulkham Hills, Australia, a predat coletul politistilor din Castle Hil. Femeia in varsta de 47 de ani nu a deschis pachetul, lasand acesata sarcina in seama autoritatilor.

Misteriosul colet a fost trimis din Uganda si a "calatorit" prin SUA si vestul Australiei inainte sa ajunga la casa in care femeia se mutase de numai cateva luni.

Pachetul a ajuns la casa femeii in data de 31 decembrie 2014 si predat politistilor anul acesta, pe 2 ianuarie. Acestia au contactat imediat Australian Customs and Border Protection Services.

Politistii de frontiera au fost cei care au dechis pana la urma pachetul. Inauntru, doua... gorile de lemn, goale pe interior. Acestea au fost scanate de politisti. Figurina mica nu continea nimic, insa in cea mare autoritatile au fost suprinse sa descopere un pachet. Pachet care continea metamfetamina cristalizata in valoare de 70.000 de dolari.

Pana acum anchetatorii nu au reusit sa gaseasca expeditorul coletului. Ancheta continua.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO