Descoperirea care ar putea rezolva crima care a socat Australia. Indiciul-cheie pe care criminalistii l-au cautat 7 ani

21-10-2015 17:32


crima Australia

Misterul scheletului unei fetite de doi ani, descoperit intr-o valiza abandonata pe marginea drumului, in sudul Australiei, in urma cu cinci ani, este mai aproape sa fie dezlegat.

Anchetatorii au reusit in sfarsit sa stabileasca identitatea victimei. Fetita in varsta de doi ani este fiica unei femei al carei cadavru a fost descoperit intr-o padure, in aceeasi perioada.

Desi au trecut mai bine de 7 ani de la disparitia celor doua, criminalistii nu l-au gasit pe responsabilul pentru crimele care au ingrozit Australia.

Khandalyce Kiara Pearce, in varsta de doi ani, si mama ei, Karlie Jade Pearce-Stevenson, de 20 de ani, au disparut in 2008. Trupul femeii a fost descoperit in padurea Belanglo, locul in care Ivan Milat, un criminal in serie condamnat in 1996, prefera sa-si ascunda victimele.

Ramasitele micutei au fost gasite intr-o valiza plina cu haine pentru copii, abandonata pe marginea unei autostrazi, de mai multi turisti.

"Este una dintre cele mai socante crime, socante si de neimaginat. O alta familie a fost devastata", a declarat procurorul care se ocupa de caz.

Criminalistii au facut apel la toti cei care le-au cunoscut pe cele doua sa ofere orice informatie care i-ar putea ajuta sa rezolve cazul.

Sursa: ABC News

VIDEO PROTVPLUS.RO