Dependent de relatia intima cu sora logodnicei lui. Iar asta e cea mai mica problema a barbatului

Ultima actualizare: 10-01-2013 06:43
Deidre

"Sunt implicat intr-o relatie intima cu sora logodnicei mele, iar ea isi doreste un menage a trois". Asa incepe confesiunea unui barbat in fata psihologului publicatiei The Sun.

"Am 28 de ani si am o relatie de cinci ani cu logodnica mea. Ea are 30 de ani si urmeaza sa ne casatorim anul viitor.

Am cumparat impreuna un apartament si am crezut ca nimic nu imi poate zdruncina fericirea, pana in momentul cand sora ei, de 22 de ani, a trecut printr-o perioada proasta si s-a mutat cu noi, impreuna cu fiul ei de cinci ani. Logodnica mea a insistat ca aceasta poate sa ramana la noi, pana cand isi pune viata in ordine, insa au trecut deja sase luni.

Sora ei are probleme cu drogurile, asa ca nu isi va reveni niciodata. Eram atat de disperat sa preiau din nou controlul asupra locuintei, incat am amenintat ca sun la protectia copilului.

Mi-a marturisit ca isi vinde trupul pentru a face rost de bani de droguri si mi-a spus ca va face sex cu mine, daca nu spun nimic.

Nu am putut rezista si de atunci intretinem regulat relatii sexuale. Nu simt nimic pentru ea, insa e mai salbatica decat logodnica mea.

A sugerat ca am putea avea, impreuna cu logodnica mea, un menage a trois fantastic. Am ras la inceput, dar mi-a marturisit ca au mai facut acest lucru de doua ori in trecut, atunci cand viitoarea mea nevasta era beata.

Logodnica mea implineste 31 de ani luna viitoare, iar planul meu este sa o imbat si sa o conving sa ajunga cu noi in pat. Este gresit, insa nu-mi pot scoate aceasta idee din cap", a marturisit tanarul pentru The Sun.

Psihologul Dedidre i-a marturisit ca trebuie sa uite toata povestea si l-a sfatuit sa caute ajutor la o clinica speciala pentru dependentii de sex.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO