Ce a patit un adolescent dupa ce a jucat Call of Duty timp de 16 ore si a baut 8 litri de bautura energizanta

Dată publicare: 21-03-2014 18:21
Dată actualizare: 24-03-2014 06:32


Henrik Eide Dahl

Un adolescent norvegian, in varsta de 14 ani, a fost internat cu insuficienta renala, dupa un maraton de 16 ore de jocuri video si 8 litri de bautura energizanta.

Tanarul Henrik Eide Dahl a consumat 8 litri de bautura energizanta, pentru a putea sa ramana treaz, in timp ce juca "Call of Duty". Doctorii i-au spus ca are sanse sa isi recapete sanatatea, relateaza nydailynews.com.

"Acum stiu ca nu e bine sa beau atat de multe energizante", a declarat Henrik.

Dahl a lesinat in cantina liceului in care invata, dupa un maraton in care a consumat opt litri de bautura energizanta, pentru a putea sa joace in continuare "Call of Duty".

Dus de urgenta cu un avion la spitalul din Lillehammer, Henrik a intrat in coma in momentul in care rinichii sai au inceput sa cedeze. I-a fost instalata o sonda renala si a fost conectat la un aparat de respiratie artificiala, pentru a supravietui.

"Jucam Call of Duty si, deodata, totul s-a intunecat si am lesinat", a povestit adolescentul.

Dupa doua saptamani petrecute in spital, Dahl a fost externat, insa va trebui sa urmeze un tratament pentru stabilizarea tensiunii cardiace. Doctorii sunt optimisti si cred ca tanarul se va insanatosi complet.

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO