Declaratie surpriza a unei candidate rusoaice la concursul Miss Earth: "Tara mea e o cersetoare"

Dată publicare: 20-11-2012 14:49
Dată actualizare: 23-11-2012 01:09


Natalia Pereverzeva

Natalia Pereverzeva, candidata Rusiei la concursul de frumusete Miss Earth, a starnit mania conationalilor dupa ce a declarat ca "Rusia este o tara cersetoare".

Miss Earth este un concurs de frumusete foarte asemanator cu Miss Universe.

Singura diferenta dintre cele doua ar fi ca pentru a-l castiga pe primul trebuie, pe langa sa arati bine, sa dai dovada ca stii ceva despre lumea din jurul tau.

In momentul in care Natalie a fost intrebata ce o face sa fie mandra de tara ei, tanara a vrut sa arate ca sta bine la acest capitol si a inceput sa laude Rusia.

"Tara mea este luminoasa si calduroasa. Este asa placut sa te odihnesti in patul tau in timp ce afara e furtuna... Rusia e ca o vaca, una cu ochi foarte mari, coarne hazli care da lapte foarte dulce", a marturisit fata.

Brusc insa, Natalie a trecut in extrema cealalta si a inceput sa enumere probleme Rusiei.

"Dar tara mea saraca este distrusa de oameni lacomi si necinstiti. Rusia mea este o cersetoare... Of draga mea saraca Rusie", si-a continuat fata discursul.

Realizand probabil ca a mers cam departe, Natalie a facut apoi apel la conationalii ei sa se puna pe treaba si sa ajute tara sa "infloreasca".

Discursul ei a starnit foarte multe polemici in Rusia. Foarte multi jurnalisti au criticat-o, afirmand ca a facut de ras tara.

Locuitorii tarii au fost insa de alta parere, iar 90 la suta dintre ei au laudat-o pentru curajul ei si au declarat ca sunt total de acord cu ea.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO