Decizie bizara luata de catre conducerea unei scoli. Ce risca elevii daca vin imbracati cu o anumita marca de pantaloni

Ultima actualizare: 12-09-2016 07:05
Blugi

Conducerea unei scolii a luat decizia de a-i suspenda pe elevi daca poarta o anumita pereche de pantaloni, pentru ca, se presupune, ca acesti pantaloni sunt prea “prea stramti”.

Acesti pantaloni mulati, de culoare neagra, cumparati de la New Look, costa 15.99 lire sterline. Cei din conducerea scolii au declarat ca acesti pantaloni nu se incadreaza in codul vestimentar impus, conform Wales News.

Elevilor care ii poarta li s-a spus, de catre profesori, ca ar putea fi suspendati, daca ii vor purta in continuare.

Tina Williams, mama unei fete, in varsta de 14 ani, Keira, care poarta acest gen de pantaloni la scoala, a declarat:” Majoritatea fetelelor de la scoala poarta aceeasi marca, ce or sa faca cei din conducerea scolii, o sa suspende jumatate dintre elevi? Fiica mea ii poarta pentru ca sunt confortabili, nu-i plac cei largi. Daca fiica mea va fi suspendata, o voi muta la alta scoala, am dat o gramada de bani pe acei pantaloni.

Emma Dawson, mama a patru copii, a spus:” Si fiica mea a purtat exact acelasi tip pantaloni timp de patru ani si nu a fost nicio problema”

Ian Gerrard, directorul liceului:” Este adevarat ca suntem stricti in privinta codului vestimentar, iar elevii trebuie sa-l respecte pentru a se intoarce la scoala

El a adaugat:” Fustele trebuie sa fie pana la genunchi, iar pantalonii nu trebuie sa fie stramti. In conceptia mea, totul se rezuma la a impune standarde inalte, fie ca e vorba de comportament sau aspect”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO