Decizia acestui tanar, cand a avut de ales intre inchisoare si sa renunte la alcool

Dată publicare: 20-06-2013 18:28
Dată actualizare: 23-06-2013 06:45


party animal

Un australian in varsta de 22 de ani, pe numele sau complet Milo Manu Felix Wild, i-a cerut unui judecator din orasul Darwin sa anuleze ordinul care ii interzicea sa consume alcool timp de doi ani, alegand sa mearga in schimb la inchisoare.

Wild fusese condamnat anterior la 3 luni de inchisoare, pedeapsa suspendata pentru doi ani, cu singura conditie de a nu consuma alcool in aceasta perioada.

Condamnarea vine in urma unui incident produs cu prilejul unei sarbatori nationale, cand tanarul a rasturnat patru toalete portabile, s-a dezbracat in pielea goala si a aruncat cu urina in oamenii de ordine.

Week-end-ul trecut, Wild a fost vazut incalcand hotararea judecatoreasca la un bar, iar apoi a cerut sa-si ispaseasca pedeapsa, pentru a "reveni la viata normala", adica la a petrece alaturi de prietenii lui.

Prin intermediul avocatului sau, tanarul i-a transmis judecatorului ca "viata nu merita traita fara alcool", spre stupefactia magistratului: "Oare un tanar nu gaseste nimic de facut in Darwin decat sa bea?".
 

Sursa: Gawker


VIDEO PROTVPLUS.RO