De rusine ca a fost data jos dintr-un carusel, s-a pus pe slabit. Acum este exemplu pentru ceilalti

Dată publicare: 19-09-2013 14:22
Dată actualizare: 22-09-2013 07:03


Kirsty Mewett

O femeie de 23 de ani a luat o decizie radicala, dupa ce a fost protagonista unei intamplari stanjenitoare. Tanara n-a putut sa se urce intr-un carusel, din cauza ca era prea grasa, scrie Mirror.

Kirsty Mewett suferea de obezitate morbida, cantarind aproape 140 de kg. Abia cand a fost nevoita sa renunte la ideea de a urca intr-un carusel si-a dat seama de gravitatea problemei sale.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA POZE CU KIRSTY MEWETT IN TRECUT

Angajatii parcului de distractii au rugat-o sa coboare, dupa ce au vazut ca locul din carusel era prea mic pentru ea. Nici centura de siguranta nu i se potrivea, asa ca a fost nevoita sa-si astepte prietenii la iesire.

Imediat ce m-am urcat, angajatii au inceput sa se uite la mine si nu intelegeam de ce. M-am asezat, iar unul dintre ei a venit la mine, incercand in zadar sa-mi lege centura de siguranta. Mi-au spus ca nu se poate si ca trebuie sa cobor. Niciodata nu m-am mai simtit atat de umilita” a povestit tanara pentru Mirror.

Intamplarea a ambitionat-o pe Kirsty, care s-a hotarat sa slabeasca. A inceput sa faca sport, iar la doi ani de la incident reusise sa dea jos 70 de kilograme.

Nu-mi vine sa cred cat de mult mi s-a schimbat viata. Nu voi mai avea niciodata probleme cand voi merge intr-un parc de distractii” a marturisit femeia.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO