De la anorexie la o cariera de fotomodel. Transformarea spectaculoasa a britanicei care traia cu un mar pe zi

11-05-2015 16:27


mar

Megan Armer, o britanica in varsta de 22 de ani, a avut parte de o transformare spectaculoasa, dupa ce a suferit de anorexie si ajunsese sa cantareasca doar 27 de kilograme.

Tanara a povestit ca, la varsta de 12 ani, era batjocorita din cauza greutatii sale, asa ca a ajuns sa slabeasca tot mai mult si sa supravietuiasca mancand un mar pe zi, potrivit Metro.

Situatia devenise atat de grava incat Megan, care avea greutatea unui copil de sase ani, a fost operata si internata la o clinica de psihiatrie, unde s-a luptat timp de doi ani pentru a-si reveni.

Dupa toata aceasta perioada, Megan a revenit la o greutate normala si a apelat la niste implanturi mamare, pentru a capata mai multa incredere in ea.

Britanica nu doar ca si-a depasit boala, dar acum a semnat un contract cu o agentie de fotomodele. "Cand eram anorexica, ideea era ca totul sa fie cat mai mic. Posibilitatea de a-mi face implanturi m-ar fi scarbit. Faptul ca am semnat cu o agentie de fotomodele mi-a dat multa incredere in mine", a spus Megan.

 

The 22-year-old was so ill she suffered a bowel prolapse.

Posted by Metro on Sunday, May 10, 2015

 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO