De la adolescenta de care radea tot cartierul, la guru al fitness-ului. Transformarea senzationala a unei fete de 21 de ani

Ultima actualizare: 05-04-2015 07:01
jade

O tanara de 21 de ani, din Irlanda, demonstreaza ca slabitul nu este o misiune imposibila, mai ales daca esti inconjurat de persoane care te inspira si ai vointa.

Jade Delaney ajunsese sa cantareasca aproape 130 de kilograme, la doar 20 de ani. Viata ei s-a schimbat complet insa cand s-a angajat la o sala de sport, unde facea curatenie. Inconjurata in permanenta de oameni activi, cu un stil de viata sanatos, nu a durat mult pana cand Jade a inceput sa le urmeze exemplul, scrie Daily Mirror.

Pentru ca nu stia cum sa inceapa, tanara le-a cerut sfatul antrenorilor de la sala: "Am inceput sa le pun intrebari despre nutritie. Intr-o zi, unul dintre ei mi-a dat un plan de alimentatie care aducea niste schimbari majore in dieta mea. Rezultatele au inceput sa se vada dupa cateva luni. Urmatorul pas a fost sa incep sa fac miscare", a povestit irlandeza.

Jade a renuntat complet la carbohidrati, inclusiv la paine si cartofi si la mancarea de tip fast-food.

"A trebuit sa ma distantez de oamenii care nu ma sustineau si m-am apropiat de cei care m-au incurajat si au crezut in mine", a mai adaugat ea.

 

Wow. The change is remarkable.

Posted by The Mirror on Wednesday, 1 April 2015

Acum, Jade se trezeste in fiecare zi la 6 dimineata si isi face antrenamentul la sala, inainte sa-si inceapa programul de lucru.

Un alt secret al scaderii sale dramatice in greutate este si faptul ca nu se cantareste: "Oamenii sunt obsedati de cantar, dar daca te antrenezi corect si mananci sanatos nu ar trebui sa-ti faci griji in legatura cu asta."

Tanara spera sa devina in curand antrenor personal si sa-i ajute pe altii sa-si schimbe stilul de viata, asa cum a reusit ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO