De ce vor oamenii sa schimbe numele localitatii in care locuiesc. "Nu mai suportam atatea ironii"

Dată publicare: 18-04-2012 11:15
Dată actualizare: 02-11-2012 23:24


satul Fucking din Austria

Cetatenii unui sat din Austria sunt nevoiti sa se supuna puterii limbii engleze si sa-si schimbe denumirea localitatii, dupa ce au devenit tinta unor ironii si farse suparatoare.

Satenii din Fucking sunt asaltati, mai nou, de sute de apeluri telefonice facute de cetateni straini. Asta dupa ce ani de zile prin sat au trecut mii de oameni doar ca sa-si faca poze cu indicatoarele de intrare sau iesire din localitate si sa rada copios.

Unii din ei si-au facut poze complet dezbracati in fata placilor metalice cu numele satului, sau chiar au facut sex la marginea drumului.

Primarul localitatii, Franz Meindl, a spus ca indicatoarele au fost furate de mai multe ori pana acum, desi ele au fost fixate bine in beton.

Cei mai glumeti au facut si carti postale pe care au scris: “Fucking Christmas”, “Fucking Beer” sau “I love Fucking”.

Primarul spune ca ultimele glume, facute la telefon satenilor, a determinat administratia sa propuna schimbarea actualei denumiri in “Fugging” sau “Fuking”. Insa acest lucru nu va fi posibil in cazul in care unul din cei 104 cetateni s-ar impotrivi, lucru care s-a si intamplat, de altfel, in 2006.

Cand a explicat acest lucru, declaratia primarului Franz Meindl, a starnit hohote, pentru ca aceasta continea formularea "all Fucking residents".

Satul este vechi de 800 de ani, fiind infiintat de familia nobilului bavarez Focko, stabilit aici cu familia. 

Sursa: The Sun

Tags: austria,


VIDEO PROTVPLUS.RO