"De ce nu puteam sa fiu frumoasa ca ea?". Povestea unei femei care cantarea cu 100 de kg mai mult decat sora supermodel

Ultima actualizare: 12-07-2014 07:06
surori

Multi dintre noi s-au simtit la un moment dat in umbra unui membru al familiei care a reusit in viata.

Insa o tanara, ajunsa acum la 32 de ani, s-a simtit de-a dreptul umilita cand se afla in prezenta surorii ei mai mici. La un moment dat, Kate Lappin a decis sa o ia drept model si a slabit nu mai putin de 63 de kilograme, relateaza Daily Mail.

Kate, care este englezoaica, a fost toata viata supraponderala. Cand era la scoala, era tinta glumelor proaste facute de colegi, in timp ce sora ei, Kim, era slaba, admirata, iar mai tarziu a devenit supermodel.

Cand Kim a devenit deja cunoscuta, Kate, care avea nu mai putin de 140 de kilograme, s-a decis sa preia controlul asupra vietii sale. "Am fost considerata toata viata sora mai urat si mai grasa si asta m-a durut. De ce nu puteam fi la fel de frumoasa ca sora mea?", spune Kate.

A devenit vegetariana si dupa ce a slabit relativ usor 20 de kilograme a inceput sa mearga la sport. A capatat incredere in ea si dintr-o persoana foarte izolata a devenit prietenoasa. Avea 30 de ani cand l-a intalnit pe primul barbat cu care a reusit sa aiba o relatie si cu care se va casatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO