Incident socant la metroul din New York. Un calator a dat nas in nas cu un sobolan. VIDEO

30-03-2016 15:07


metrou New York

Un barbat din New York se intorcea acasa cu metroul, la ora trei dimineata. Obosit probabil, a adormit tolanit pe scaun si cu capul in piept. Atunci, un sobolan s-a catarat pe el pana i-a ajuns in crestetul capului.

In metrourile din multe capitale intrernationale se pot zari sobolani pe sine sau chiar pe peron, dar de extrem de putine ori in interiorul trenului. Nenorocul unui barbat din New York a facut sa dea nas in nas, la propriu, cu un astfel de animal.

In clipul de 13 secunde, postat de Antony Lin pe contul sau de Instagram, se vede cum paroasa rozatoare se urca relaxata pana pe capul barbatului care doarme nestingherit.

Postarea este acompaniata de textul: "3AM in metroul numarul 7. Metrourile new yorkeze vin echipate cu hamster prietenosi."

Antony a declarat, conform Mirror: "Este nebunesc si dezgustator sa vezi asa ceva. I-am mai vazut pe sine si pe peron, dar niciodata in metrou."

Se pare ca barbatul s-a trezit in final si “a inceput sa urle si a fugit mancand pamantul catre celalalt vagon” a comentat Antony la propria postare.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO