De ce are nevoie aceasta femeie de operatii estetice de 17.000 de dolari

Dată publicare: 25-09-2013 14:05
Dată actualizare: 28-09-2013 06:56


femeie

O femeie din Australia a aflat de la chirurgii plasticieni in urma unui experiment ca are nevoie de operatii estetice de 17.000 de dolari.

In varsta de 24 de ani, Phoebe Hooke este o ziarista la revista pentru femei Cleo. Aceasta a aratat cu ajutorul unui experiment, cat de lipsita de scrupule este lumea chirurgiei plastice, scrie www.news.com.au

Dupa ce a vizitat o serie de plasticieni, medicii i-au spus ca ar putea ajunge cu adevarat frumoasa daca si-ar face operatii estetice in valoare de 17.000 de dolari.

"Nasul tau iese prea mult in evidenta" i-a spus primul medic pe care l-a vizitat recomandandu-i o operatie de reducere a lui. Au urmat injectii cu botox, ridicarea pometilor si a sprancenelor.

Concluzia ei? Daca o femeie nu are defecte fizice, ideea ar fi ca, atunci cand nu este sigura pe modul in care arata, medicii plasticieni sa o indrume catre un psiholog si nicidecum sa-i propuna o puzderie de operatii lipsite de necesitate si care o fac sa arunce banii pe geam.

Editorii revistei au fost de acord sa dea in vileag "lacomia" chirurgilor plasticieni, ingrjorati de faptul ca 700.000 de femei din Australia cu varste intre 18-29 de ani au apelat la operatii de "intinerire".

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO