De ce a luat Twitter-ul foc, dupa un mesaj al unui reporter de la Financial Times. Legatura dintre numele sau si "Terminator"

Arnold Schwarzenegger, Terminator - GETTY

Dupa ce un reporter de la Financial Times a scris pe contul personal de Twitter despre un robot care a ucis un om, celebra retea de socializare online a "explodat", din cauza unor coincidente remarcate de fanii seriei cinematografice Terminator.

Numele reporterului de la Financial Times este Sarah O'Connor, iar stirea la care ea a facut referire pe contul personal de pe Twitter se referea la moartea unui barbat de 21 de ani, care ar fi fost ucis de un robot, in timp ce muncea la o fabrica Volkswagen din Germania.

Se pare ca O'Connor a postat acest mesaj pe Twitter cu cele mai bune intentii, fara sa aiba habar ca numele sau este extrem de apropiat de cel al unui personaj principal din seria cinematografica Terminator: Sarah Connor.

Asa cum era de asteptat, imediat ... reporterul de la Financial Times a fost bombardat cu mesaje de la fanii francizei, in care joaca si Arnold Schwarzenegger.

Citește și
Greg Plitt
Actor din "Terminator", mort dupa ce a fost lovit de tren. Barbatul se filma pe calea ferata
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Pe masura ce mesajele se adunau, Sarah O'Connor incepea sa se simta frustrata, precizand ca nici macar nu a vazut vreun film din seria Terminator. Ba chiar, la un moment dat, ea a scris pe Twitter ca cineva a murit si ca postarile fanilor de pe reteaua de socializare nu sunt potrivite cu acest context.

O alta coincidenta este faptul ca exact in aceste zile se lanseaza noul film din aceasta serie, "Terminator Genisys". Arnold Schwarzenegger revine in rolul faimosului robot T-800, iar alaturi de el apar: Emilia Clarke (cunoscuta pentru seria Games of Thrones) in rolul lui Sarah Connor si Jason Clarke, care il interpreteaza pe John Connor.

Conform Pro Cinema, actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca robotii vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salva pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.

Citeste pe Pro Cinema despre noul "Terminator", lansat la Berlin: Cum arata Arnold Schwarzenegger, la 31 de ani de la primul film din serie!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Accident tragic in Germania. Un angajat a fost ucis de un robot la o fabrica Volkswagen
Accident tragic in Germania. Un angajat a fost ucis de un robot la o fabrica Volkswagen

Un om a fost ucis de un robot la o fabrica Volkswagen din Baunatal, Germania, situat la 123 de km de Frankfurt. Barbatul pregatea robotul, moment in care masinaria l-a tras si la zdrobit la pamant.

Actor din
Actor din "Terminator", mort dupa ce a fost lovit de tren. Barbatul se filma pe calea ferata

Actorul si instructorul de fitness Greg Plitt, cunoscut pentru aparitiile sale in filme precum "Terminator - Salvarea" si "Agentia secreta", a murit, sambata, dupa ce a fost lovit de un tren, in orasul american Burbank, potrivit variety.com.

Cum arata astazi, la 35 de ani, John Connor, adolescentul din
Cum arata astazi, la 35 de ani, John Connor, adolescentul din "Terminator 2". FOTO

Actorul american Edward Furlong, devenit celebru dupa ce a interpretat in adolescenta unul dintre rolurile principale din filmul "Terminator 2", a fost arestat marti pentru violenta conjugala si amenintari proferate la adresa iubitei sale.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.