"De 5 ani nu mai puteam face asta." Marturisirea facuta miilor de fani de pe Facebook

16-07-2013 13:50


mihai traistariu facebook

Nu exista zi fara ca Mihai Traistariu sa nu isi faca o fotografie in oglinda.


Acesta s-a mandrit fanilor sai de pe Facebook ca pentru prima data in ultimii 5 ani a reusit sa isi faca... freza. Mihai Traistariu s-a tuns si asteapta acum ca toate cele 6000 de fire de par implantate sa-i apara.

"Hai ca mi se contureaza in sfarsit un gen de freza. Nu mi-am mai putut face o frezura noua de cel putin 5 ani. Imi smotoceam parul cret si mi-l ciufuleam ca sa para mai des si sa-mi acopere chelia. Azi m-am tuns pentru prima oara dupa implant. I-am dat forma si mi-am facut si o mica frizura. M-am tuns foarte scurt in parti, militareste, si mi-am lasat in mijloc un gen de coif, nu stiu cum se vede de la voi de-acasa, dar sa stiti ca parul ala din fata nu exista pana acum 3 luni!"

"Mai am de rabdat aproape 5 luni. Doctorul a zis ca rezultatul final va aparea abia dupa 8 luni. Atunci putem vorbi de reusita implantului.Ccert e ca eu numar deja, dupa ceea ce vad in jur de 1.000 de fire noi. Din cele 6.000 implantate. Trebuie sa-mi mai iasa aproape 4.000. Nu mai am rabdare.", a postat Mihai Traistariu pe contul sau de Facebook.

mihai traistariu facebook

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO