De 16 ani, acest barbat se lasa muscat de cei mai veninosi serpi din lume. Motivul emotionant pentru care face asta

Ultima actualizare: 24-01-2016 07:15
sarpe veninos - Shutterstock

Tim Friede, in varsta de 37 de ani, a avut curajul nebun sa se lase muscat de cel mai veninos sarpe din lume.  Insa, scopul sau este unul nobil si emotionant.

Pasionat de stiinta, Tim Friede, s-a lasat muscat de cei mai veninosi serpi din lume, pentru a gasi un leac la venin. Barbatul s-a ales cu 160 de muscaturi in peste 16 ani de cand face cercetarea.

Barbatul sustine ca incearca sa arate, prin acest experiment, ca devina imun la veninul sarpelui lasandu-se muscat de cele mai periculoase specii: sarpele taipan si un sarpe mamba negru.

Astfel, barbatul spera ca experimentul lui sa duca la gasirea unui vaccin pentru muscaturile de sarpe.

"Probabil ca sunt singurul care este capabil sa faca asa ceva, sa fie muscat de mai multe ori de acesti serpi veninosi si sa traiasca. Nu ma voi opri pana cand nu se va gasi un vaccin sau pana cand mor" a povestit acesta pentru Mirror.

Experimentul lui bizar l-a costat destul de mult pe barbat: a fost de mai multe ori la un pas de moarte si sotia a divortat de el din cauza pasiunii lui stranii.

"O data, am facut o greseala cumplita, m-am lasat muscat de doua cobre. Atunci am lesinat si am ajuns in coma, am fost la un pas de moarte. Dar uneori astfel de greseli te pot invata multe despre viata. " a dezvaluit barbatul.

Sotia lui a divortat la finalul anului trecut pentru ca nu mai suporta obsesia pentru serpi. Ea spuns ca barbatul s-a instrainat de familie si nu mai are niciun fel de legatura cu fii sai.

"Mi-e groaza de serpii aia si m-am saturat de ei, am stat 20 de ani cu ei prin casa si nu e normal. Dar culmea, nu i-am cerut sa nu isi mai injecteze venin pentru ca stiu cat de mult tine la experimentul sau" a spus acesta.

Barbatul sustine acum ca numarul de anticorpi a crescut de doua ori mai mult.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO