"Daca fosta mea sotie afla, ma ucide". Cine este femeia cu care are o aventura acest barbat

cuplu

Un barbat care a divortat dupa 11 ani de casatorie nu s-a gandit ca ar putea intra vreodata intr-o asemenea incurcatura…

Barbatul de 36 de ani, din Anglia, i-a povestit psihologului The Sun ca a facut sex cu iubita lesbiana a fostei sotii. Problema cea mare este ca pastreaza legatura cu ea si si-ar dori mai mult decat sex.

Tanarul povesteste ca a avut o relatie minunata cu sotia lui, dar dupa 11 ani de casnicie ea i-a marturisit ca, de fapt, a fost mereu atrasa de femei si s-au despartit.

Am ramas in relatii foarte bune, iesim in oras, ne vizitam. Dar intr-o seara m-am dus acasa la ea sa-i duc un obiect imprumutat si mi-a deschis usa o tanara foarte atragatoare. Am aflat ca are 22 de ani si este iubita sotiei mele. I-am spus cine sunt, iar ea a avut un soc, pentru ca nu stia ca iubita ei fusese casatorita”, a spus barbatul.

Pentru ca se simtea vinovat ca i-a dat vestea, barbatul a inceput sa discute cu ea, ca sa o faca sa treaca peste socul pe care i l-a provocat. Tanara l-a invitat sa stea la o cafea, iar apoi la un pahar de vin.

Citește și
poza
"Ne-a distrus tot romantismul si am ajuns de rasul prietenilor". Ce apare in poza, langa acest cuplu
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Fosta mea sotie lucra in acea noapte. Dupa vin, ne-am incalzit putin si am sarutat-o. Ea mi-a raspuns si fara sa ne dam seama am ajuns sa facem sex. Pentru amandoi a fost o experineta incredibila. Ea nu mai facuse niciodata sex cu un barbat”, a spus el.

Barbatul are acum mustrari de constiinta: “Imi place fata asta si o vreau in viata mea, dar gandul ca ii fac una ca asta fostei sotii, cu care am o relatie de prietenie, ma chinuie. Si cred ca ea s-au supara de moarte pe mine”.

Psihologul i-a spus ca uite ce s-a intamplat. “Cred ca alcoolul si curiozitatea v-a determinat sa faceti asta. Cred ca mai bine te-ai implica intr-o relatie normala. Si asigura-te ca data viitoare cand mergi sa-ti vizitezi fosta sotie ea va fi acasa”, i-a spus psihologul.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Unii oameni considera ca am forme atractive". Cum arata femeia cu cea mai subtire talie

Michele Kobke se mandreste cu talia ei subtire, care masoara doar 40 de centimetri, pentru care a suportat un chin infernal in ultimii trei ani.

"Ne-a distrus tot romantismul si am ajuns de rasul prietenilor". Ce apare in poza, langa acest cuplu

"Abia ne cunoscusem, era prima noastra iesire impreuna"... Tanarul din imagine explica de ce aceasta fotografie era foarte importanta pentru el.

"M-au nenorocit". Cum arata tanara dupa ce si-a facut un tratament cosmetic scump. FOTO

O tanara din Singapore, obsedata de frumusete si care merge in mod constant la cabinete pentru masaj si alte proceduri, blesteama ziua in care a decis sa-si faca un tratament nou si scump pentru "o piele mai moale".

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.