"Daca fosta mea sotie afla, ma ucide". Cine este femeia cu care are o aventura acest barbat

Dată publicare: 09-06-2013 15:53
Dată actualizare: 12-06-2013 06:50


cuplu

Un barbat care a divortat dupa 11 ani de casatorie nu s-a gandit ca ar putea intra vreodata intr-o asemenea incurcatura…

Barbatul de 36 de ani, din Anglia, i-a povestit psihologului The Sun ca a facut sex cu iubita lesbiana a fostei sotii. Problema cea mare este ca pastreaza legatura cu ea si si-ar dori mai mult decat sex.

Tanarul povesteste ca a avut o relatie minunata cu sotia lui, dar dupa 11 ani de casnicie ea i-a marturisit ca, de fapt, a fost mereu atrasa de femei si s-au despartit.

Am ramas in relatii foarte bune, iesim in oras, ne vizitam. Dar intr-o seara m-am dus acasa la ea sa-i duc un obiect imprumutat si mi-a deschis usa o tanara foarte atragatoare. Am aflat ca are 22 de ani si este iubita sotiei mele. I-am spus cine sunt, iar ea a avut un soc, pentru ca nu stia ca iubita ei fusese casatorita”, a spus barbatul.

Pentru ca se simtea vinovat ca i-a dat vestea, barbatul a inceput sa discute cu ea, ca sa o faca sa treaca peste socul pe care i l-a provocat. Tanara l-a invitat sa stea la o cafea, iar apoi la un pahar de vin.

Fosta mea sotie lucra in acea noapte. Dupa vin, ne-am incalzit putin si am sarutat-o. Ea mi-a raspuns si fara sa ne dam seama am ajuns sa facem sex. Pentru amandoi a fost o experineta incredibila. Ea nu mai facuse niciodata sex cu un barbat”, a spus el.

Barbatul are acum mustrari de constiinta: “Imi place fata asta si o vreau in viata mea, dar gandul ca ii fac una ca asta fostei sotii, cu care am o relatie de prietenie, ma chinuie. Si cred ca ea s-au supara de moarte pe mine”.

Psihologul i-a spus ca uite ce s-a intamplat. “Cred ca alcoolul si curiozitatea v-a determinat sa faceti asta. Cred ca mai bine te-ai implica intr-o relatie normala. Si asigura-te ca data viitoare cand mergi sa-ti vizitezi fosta sotie ea va fi acasa”, i-a spus psihologul.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO