Daca era viu, nu mai traiau sa-si spuna povestea. Doi pescari au devenit legende in satul lor

19-04-2012 15:59


rechin urias

Doi pescari din Mexic au avut parte de socul vietii lor atunci cand au tras la suprafata unul dintre cei mai temuti vanatori ai apelor. Captura lor norocoasa poate deveni chiar un record.

Marele rechin alb a devenit spaima turistilor ce aleg sa faca plaja langa Ocean din momentul in care Steven Spielberg l-a transformat intr-o legenda a filmelor horror. Asta chiar daca oamenii nu sunt chiar "preferatii" giganticului pradator.

Cei doi pescari responsabili s-au intrebat "si-acum ce facem?" in momentul in care s-au trezit cu uriasul rechin prins in carligele lor. Din fericire pentru ei, rechinul era deja mort.

Descoperire incredibila intr-un parc acvatic din Anglia! O fetita de 5 ani a gasit o molusca veche de 160 de milioane de ani

Guadalupe si Baltazar, cei doi pescari ce si-au castigat deja notorietatea in regiune, au tras rechinul cu barca pana aproape de plaja.

Masurand peste 6 metri si cantarind mai bine de o tona, este unul dintre cele mai mari specimene capturate vreodata. Zeci de oameni i-au asistat pentru a-l trage cu totul pe tarm.

Sursa foto: San Carlos Fishing Forum

 

Sursa: Fox News

VIDEO PROTVPLUS.RO