Curajul incredibil al unei femei a salvat viata a doi oameni: "I-am vazut fata si am crezut ca e un inger"

Dată publicare: 08-01-2015 15:13
Dată actualizare: 11-01-2015 07:04


Tamara Loiselle

Curajul remarcabil al unei femei din Mexic a salvat viata unui cuplu canadian.

Cei doi se aventurasera prea mult in apele involburate ale oceanului, iar valurile au inceput sa-i poarte in larg. Tamara Loiselle le-a auzit strigatele de ajutor de pe mal: "Am fugit cu totii pe plaja, auzeam clar un barbat tpand dupa ajutor. Stateam cu totii si ne uitam unii la altii, intrebandu-ne cum se va termina totul", a povestit tanara care se antreneaza pentru Triatlon.

Pentru ca nimeni nu-si facea curaj sa le dea o mana de ajutor celor doi, Tamara, care in adolescenta a lucrat ca salvamar, s-a oferit voluntar. A intrat in apa legata de talie cu o funie, tinandu-se de un colac de salvare si, dupa ce valurile au izbit-o cu putere de cateva ori, a reusit sa ajunga la cuplul aflat la ananghie.

Femeia a reusit sa-i aduca cu bine la mal pe cei doi. "Batea vantul foarte puternic, ma loveau valurile. La un moment dat chiar m-am gandit in ce m-am bagat. Ma rugam sa iasa totul bine pentru ca am doi copii mici acasa", a povestit ea.

Loiselle a pastrat legatura cu cei doi: "Ea mi-a spus ca se daduse batuta si ca era convinsa ca va muri. Ti-am vazut fata si am crezut ca esti un inger, mi-a zis".

Sursa: Sunny Skyz

Tags: apa, inec, curaj, ocean,


VIDEO PROTVPLUS.RO