Cum s-a transformat cel mai frumos cadou pentru mama ei intr-un cosmar. Nu si-au mai vorbit niciodata

26-05-2014 17:28


mama si fiica

O tanara a acceptat sa fie mama-surogat pentru cea care i-a dat viata, insa in momentul in care a ramas insarcinata aceasta a refuzat sa renunte la bebelus.

Leanne, in varsta de 26 de ani, si mama ei Judith, 50, erau extrem de apropiate. Atat de apropiate incat fiica a decis sa poarte in pantece bebelusul mamei sale.

Aceasta a ramas insarcinata cu sperma partenerului de viata al mamei sale. Felul in care s-a procedat este de-a dreptul bizar.

Mama fetei a luat cu o seringa speciala, folosita in cazul bebelusilor pentru a le da medicamente, sperma de la partener, dupa un contact sexual, iar fiica isi administra singura doza. Au procedat asa de cinci ori pana cand a reusit si a ramas insarcinata.

Daca initial toata lumea a fost fericita, lucrurile s-au schimbat intr-un timp scurt. Leanne a descoperit ca legatura dintre ea si fat este atat de puternica incat nu poate sa renunte la el.

"Legatura pe care am simtit-o cu bebelusul a fost atat de puternica incat nu am mai putut sa renunt la el. Stiu ca mama isi dorea cu disperare un copil, mai ales ca suferise o pierdere de sarcina. I-am spus ca pot sa fiu din nou mama-surogat", a mai spus Leanne.

Relatia dintre cele doua s-a rupt definitiv, iar femeia nu l-a vazut nici macar o singura data pe baietelul pe care Leanne l-a nascut.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO