Cum s-a dat de gol un barbat "insurat" cu doua femei in acelasi timp

Dată publicare: 15-07-2013 14:05
Dată actualizare: 18-07-2013 06:59


bigamie

O femeie din Marea Britanie a descoperit ca sotul ei s-a mai insurat o data fara sa fie divortat de ea dupa ce l-a "urmarit" pe Facebook.

Brian Frain, in varsta de 36 de ani risca sa ajunga la inchisoare. Barbatul era insurat cu doua femei in acelasi timp iar dovezile erau postate chiar pe Facebook, relateaza Daily Mail.

Britanicul s-a insurat in Greater Manchester, in 1999 cu Anne-Marie Sim, la scurt timp dupa ce s-au cunoscut. Cei doi s-au separat dupa doua luni de mariaj iar sotia s-a mutat in Scotia.

Fara sa vorbeasca cu el timp de peste 10 ani, Anne-Marie a inceput sa-l caute pe Facebook pentru a-i cere divortul. Mare i-a fost socul atunci cand a descoperit poze cu Brian de la a doua sa nunta care a avut loc in 2009.

Fara sa fie divortat, Brian s-a insurat cu Louise Meredith la aceeasi primarie unde a avut loc prima sa casatorie.

Explicatia barbatului pentru actul de bigamie: "Pentru ca a trecut atat de mult timp de cand nu am mai fost impreuna, am crezut ca nu mai sunt insurat cu ea". Brian nu a informat insa registrul civil si nici nu a luat o masura legala.

S-a intalnit cu a doua nevasta pe internet. "Sunt socata. Credeam ca sunt prima lui sotie" a declarat Louise Meredith. Brian va fi supus unui proces pe 7 august.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO