Cum reactioneaza o gorila pusa fata in fata cu un bebelus de 18 luni. Intalnirea a fost repetata dupa 25 de ani. VIDEO

Ultima actualizare: 19-11-2014 07:11
gorila

Imagini emotionante au facut inconjurul lumii, asta dupa ce, la mai bine de 24 de ani, o femeie se reintalneste cu animalul de care o leaga o experiente cel putin emotionanta.

Tansy avea numai 18 luni atunci cand tatal ei i-a facut cunostinta cu Djalta, o gorilla de peste 136 de kilograme. Cu toate acestea, a fost o atractie inexplicabila, marturiseste barbatul, care a imortalizat momentul pentru a-i arata fiicei sale experienta avuta, relateaza Daily Mail.

Animalul se afla atunci la Parcul “Aspinall’s Howlett”, din Kent, Marea Britanie, iar atunci cand bebelusul si gorila s-au aflat fata in fata, oamenii din jur au fost impresionati de modul protectiv in care animalul a reactionat in prezenta copilului.

Hotarata sa isi revada vechiul “prieten”, Tansy si-a convins tatal sa plece intr-o calatorie in Gabon, in vestul Africii centrale, acolo unde a fost dus animalul atunci cand a fost eliberat din captivitate.

Dupa ore de cautari petrecute in jungla in compania unor localnici, Tansy s-a intalnit cu gorila ajunsa acum la maturitate. Insa amintirea intalnirii din trecut a fost in continuare vie: s-au recunoscut, s-au imbratisat si au recurs la un gest specific rasei lui Djalta, adica si-a sprijinit nasul de fata lui Tansy, in semn de afectiune.

“Sora mea Clary si cu mine obisnuiam sa ne jucam des cu Djalta, dar si cu celalalt exemplar, Bims, ambii prezenti in parcul natural al tatalui meu. Cand am plecat in cautarea lor am fost putin rezervata, intrucat nu speram sa ne recunoasca. Dar atunci cand am fost fata in fata, nu am simtit teama nici macar pentru un moment. Au avut o atitudine mai vulcanica la adresa tatalui meu, dar cu mine nu au fost probleme”, a recunoscut Tansy dupa revedere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO