Cum poti sa-ti actualizezi pagina de Facebook dupa ce MORI

Dată publicare: 10-01-2012 14:05
Dată actualizare: 06-04-2012 15:58


Facebook

Utilizatorii retelei de socializare Facebook isi pot lua un ultim "Ramas bun" de la prietenii lor online, datorita unei aplicatii care le updateaza statusul dincolo de mormant.

Programul, intitulat "Daca mor", le permite celor care au cont pe Facebook sa inregistreze un text final sau un mesaj video, care sa fie postat pe site in cazul nefericitului eveniment.

Utilizatorii denumesc trei prieteni ca executori ai mostenirii lor digitale. Toti trei trebuie sa confirme trecerea in nefiinta a persoanei respective pentru ca ultimul mesaj sa fie scos din seiful virtual si postat pe pagina de Facebook a decedatului.

Firma israeliana Wilook, cea care a creat aplicatia, le recomanda utilizatorilor sa inregistreze un mesaj simplu de ramas bun sau sa mai spuna inca o data una din glumele preferate. O alta sugestie este divulgarea unui secret pastrat indelung sau persoana sa le spuna prietenilor ce crede cu adevarat despre ei.

"Ultimele cuvinte: toti speram ca vom avea ocazia sa le alegem. Dar faptul ca nu stim cand sau unde o sa murim face acest lucru greu de realizat. Probabil ca va ganditi: 'Nu-mi amintesc sa fi programat o intalnire cu Moartea prea curand' si aveti dreptate. Dar la fel are si Moartea, care este chiar dupa colt. Asa ca nu vrei sa astepti pana e prea tarziu - lasa mesajul tau azi", suna una dintre reclamele companiei.

Sursa: Pro TV

Tags: facebook,


VIDEO PROTVPLUS.RO