Cum isi pedepseste logodnicul aceasta femeie daca refuza sa ii faca toate poftele. "El stie ca nu trebuie sa zica NU"

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22
femeie la cumparaturi - Shutterstock

Janey, o femeie de 30 de ani din Durham, a dezvaluit cum isi convinge logodnicul sa ii faca toate poftele, declarandu-se o dependenta de cumparaturi.

Astfel, aceasta a dezvaluit ca obtine tot ce doreste de la iubitul ei, altfel refuza sa faca sex si timp de 3 saptamani trebuie sa fie  abstinent.

Janey este logodita cu partenerul ei, Ross, timp de cinci ani, dar ii cheltuie aproape toti banii pe haine de firma, produse cosmetice de lux si operatii estetice. Daca barbatul nu se conformeaza, aceasta refuza sa faca sex cu el timp de cateva saptamani.

"El stie ca nu trebuie sa spuna nu. Daca face asta, eu nu ma mai culc cu el cel putin cateva saptamani, cam trei, cum am facut si in trecut. Putere asta pe care o au femeile asupra barbatilor este uimitoare" a declarat aceasta pentru Daily Mail.

Femeia nu lucreaza si nu are niciun venit propriu, bazandu-se exclusiv pe castigurile logodnicului. Are peste 100 de perechi de pantofi si a apelat la tratamente cosmetice in valoare de 5000 de lire sterline in ultimele 6 luni.

"Ross a avut grija de mine mereu, inainte imi dadea 60 de lire pe luna. Acum, luna trecuta, am cheltuit singura 3000 de lire sterline" a declarat cu nonsalanta Janey, care spune ca nu o deranjeaza statutul de "femeie intretinuta".

"As putea cheltui foarte usor 15.000 de lire sterline in Londra, sunt dependenta de cumparaturi, ma relaxeaza si este forma terapeutica. Daca ai o zi proasta, cumparaturile te ajuta.".

Ross, partenerul ei, spune ca "nu cred ca ea intelege conceptul de bani si ce inseamna sa te gandesti la ziua de maine".

Povestea ei va fi prezentata intr-un documentar, intitulat "Little Divas: Tantrums & Tiaras", pe Channel 5.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO