Un dric, cu tot cu sicriu in el, a fost fotografiat in parcarea unui restaurant KFC

Dată publicare: 09-03-2014 20:04
Dată actualizare: 12-03-2014 06:50


Dric la KFC

O prezenta neobisnuita a fost zarita in parcarea unui fast-food. Un dric, despre care se presupune ca se afla chiar in exercitiul functiunii, adica transporta un sicriu, a oprit la KFC, cel mai probabil pentru alimentarea... soferului.

Potrivit celui care a facut poza, soferul era dornic sa isi potoleasca foamea, desi transporta un sicriu in masina. Dricul nu a incaput printre stalpii de la intrarea in fast-food, asa ca cel de la volan a fost nevoit sa se multumeasca doar cu ceva dintr-o cafenea alaturata.

Poza, facuta de Craig Davies, un utilizator de Twitter, surprinde chiar momentul in care dricul, cu tot cu sicriu in el, incearca, fara succes, sa isi faca loc printre barierele de la KFC. Soferul a renuntat, in cele din urma, si s-a indreptat catre o cafenea Starbucks, din apropiere.

Nu se specifica unde a fost facuta fotografia, dar aceasta poate fi gasita dupa hashtagul #itswhathewouldhavewanted. Cel care a realizat instantaneul sustine ca nici lui nu i-a venit sa creada.

Este reala. Nu mi-a venit sa cred. Dricul era prea lat ca sa incapa printre stalpi, asa ca soferul a parcat alaturi si a intrat la Starbucks”, scrie userul pe contul de Twitter.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO