Cum au ajuns in KFC hotii care au vrut sa sparga un magazin de bijuterii."Nu exista unii mai prosti"

Dată publicare: 04-01-2013 17:14
Dată actualizare: 07-01-2013 06:46


KFC Australia

Doi hoti care au vrut sa jefuiasca un magazin de bijuterii in care sa intre printr-o gaura facuta in perete, au calculat gresit si au ajuns alaturi, intr-un fast food KFC, in Beudesert, Australia.

Hotii au intrat intr-un corp de toalete din spatele unei cladiri impartite de magazinul de bijuterii si KFC, au folosit o bara din fier pentru a face o gaura in perete, numai ca au gresit masuratoarea, relateaza Daily Mail.

Spargatorii au ratat tinta initiala, dar n-au plecat nici din fast food cu buzunarele goale, pentru ca au gasit in case echivalentul a aproximativ 1.300 de euro in dolari australieni. Insa nu au avut timp sa-I cheltuiasca, intrucat politia din Queensland i-a prins destul de repede pe cei doi hoti - Peter Welsh, 32 ani, si Dwayne Doolan, 31 ani.

Politistii au ramas uluiti cand au aflat planul initial al celor doi si au afirmat ca nu au intalnit niciodata hoti mai prosti decat acestia.

Procurorii au spus ca aceasta a fost a treia tentativa a hotilor de a sparge magazinul respectiv de bijuterii. Prima data au spart un geam, iar a doua oara au fortat usa de la intrare, dar de fiecare data au dat gres.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO