Cum arata tanara care nu a fost lasata sa participe la bal pentru ca are sanii prea mari. FOTO

04-06-2013 18:54


bal mascat medicina

Brittany Minder, o tanara in varsta de 18 ani din statul american Washington, s-a plans presei ca nu a fost lasata sa participe la balul de final de liceu din cauza faptului ca are sanii prea mari.

Brittany spune ca s-a pregatit luni bune pentru bal si chiar a calatorit pana in Canada pentru a-si gasi o rochie care sa ii placa.

In momentul in care a ajuns la petrecere, insa, angajatii clubului au refuzat sa o lase sa intre deoarece avea o tinuta prea decoltata.

Brittany sustine ca a fost tratata incorect si ca nu merita sa pateasca asa ceva.

"Am sanii foarte mari si imi este greu sa ii "ascund", de aceea am purtat acea tinuta decoltata. Nu am ce face", a declarat tanara.

Parintii elevei se declara si ei revoltati de tratamentul la care a fost supusa fata lor.

"Nicio o femeie nu arata la fel si nu poti compara o minge de golf cu un grapefruit. Pur si simplu nu se poate", a afirmat mama lui Brittany.

Intr-un final, angajatii clubului au lasat-o sa intre, dupa ce si-a acoperit decolteul cu o esarfa, dar aceasta a plecat dupa numai jumatate de ora.

"Mi-au rapit tot cheful, nu mai aveam dispozitia sa stau acolo dupa felul in care am fost tratata. Nu ma simteam confortabil. Mi-au distrus una dintre cele mai importante seri din viata mea si nu voi mai putea retrai acea experienta", a incheiat Brittany.

Citeste si: Vestea care loveste industria filmelor pentru adulti. "Ne bazam pe asta, acum e interzis"

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO