Profesoara din Marea Britanie pe care elevii au vrut sa o otraveasca. Alti profesori ar fi fost si ei pe o "lista neagra"

Dată publicare: 05-05-2014 17:22
Dată actualizare: 08-05-2014 06:48


Emma Place

Emma Place, o profesoara din Marea Britanie, a fost aproape de moarte, dupa ce doi dintre elevii sai i-au turnat o substanta asemanatoare clorului in cafea, intr-o incercare de a o otravi.

Cei doi elevi, in varsta de zece ani, i-au turnat substanta in cafea in timp ce profesoara era cu spatele la ei, insa o fata a avertizat-o sa nu bea din cana, potrivit Daily Mail.

In varsta de 39 de ani, profesoara a simtit apoi mirosul de substanta toxica, iar cana a fost luata de politisti drept proba.

Potrivit unor informatii, cei doi ar face parte dintr-o gasca a scolii, numita "Mafia". Aceasta ar fi avut chiar o lista neagra cu numele a sapte profesori.

Cei doi elevi au fost suspendati de la cursuri, iar eleva care si-a salvat profesoara de la moarte a primit un premiu special de curaj.

Incidentul a venit la scurt timp dupa ce Ann Maguire, o profesoara in varsta de 61 de ani, a fost omorata prin injunghiere la o scoala din Leeds.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO