Cum arata in prezent Alexandra Kinova, prima femeie din Cehia care a nascut cvintupli


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 09:42
Categorie: Bizar
alexandra kinova

In luna iunie a acestui an, Alexandra intra in istoria Cehiei ca fiind prima femeia care a nascut cvintupli. La trei luni distanta de la eveniment, ea a povestit cum s-a schimbat viata ei.

Tanara a marturisit pentru ona.idnes.cz ca cei cinci copii sunt un cadou de la Dumnezeu si ca, dupa ce a nascut, a primit foarte multe scrisori de la oameni pe care nu-i cunoaste si care i-au transmis numai cuvinte frumoase.

In pictoriale este diva absoluta, dar pe strada trece neobservata. Imaginile pe care Jennifer Lopez le vrea sterse de pe internet - FOTO

Totusi, au existat si persoane care ales sa vorbeasca urat despre ea.

"Eu sunt pe jumatate rroma, pe jumatate ceha, iar un internaut mi-a scris pe Facebook ca ziua in care am nascut ar trebui sa fie zi de doliu national, pentru ca s-au nascut inca cinci paraziti. Nici nu pot sa descriu ce am simtit", spune Alexandra.

Femeia, in varsta de 24 de ani, mai marturiseste ca sta cu chirie, intr-un apartament primit de la primarie si ca, desi are probleme cu banii, nu se gandeste sa isi dea spre adoptie vreun copil.

"Cand ma uit la ei atunci cand dorm sau cand ii hranesc si ei se uita la mine, este un sentiment atat de minunat, pe care nici macar nu pot sa-l descriu", incheie Alexandra Kinova.

 

 

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO