Cum arata femeia cu cei mai mari sani din Marea Britanie. Barbatii platesc cate 35 de lire sa aiba o poza cu ea

Ultima actualizare: 08-07-2014 16:34
Debbie Delamar

O femeie de 34 de ani spune ca iubeste aspectul artificial si vrea sa aiba sanii cat mai mari cu putinta, dupa ce si-a facut deja un implant pe care a dat aproximativ 10.000 de euro.

Debbie Delamar, o femeie miniona, mama a doi copii, este acum posesoarea celui mai mare bust din Marea Britanie, purtand la sutien marimea 30KK. Un san de-al ei cantareste peste 3 kilograme, potrivit The Mirror.

Femeia, care este sotie de militar, a fost, oricum, dotata de natura cu un bust generos, dar cand a implinit 28 de ani s-a decis sa se opereze prima data. Anul trecut a vrut sa-si schimbe implanturile, a gasit cu greu un medic care sa vrea sa-i puna marimea pe care si-o dorea ea, dar pana la urma si-a vazut visul implinit.

"Stiu ca nu sunt o sotie de militar si o mama obisnuita, dar nu deranjez pe nimeni. Mie imi place aspectul artificial, asa cum unora le place parul blond sau brunet", spune femeia.

Ceea ce este usor nepotrivit cu statul ei este faptul ca si-a facut cont pe o retea de socializare unde este dispusa sa le arate sanii goi tuturor celor care platesc cate 35 de lire sterline.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO