Cum arata femeia care s-a culcat cu 12 persoane in 12 luni, ca sa-si salveze casnicia. Totul, cu acordul sotului

Dată publicare: 17-03-2015 12:20
Dată actualizare: 20-03-2015 07:08


sex

Experiment sexual ciudat in SUA. O femeie de 50 de ani, care avusese numai patru parteneri sexuali, s-a culcat timp de un an cu 12 persoane. Totul, cu acordul sotului ei.

Robin Rinaldi spune ca a suferit o criza a varstei de mijloc, iar sotul ei a fost destul de intelegator incat sa isi dea acordul pentru solutia gasita de ea.

Totul s-a intamplat pe cand Rinaldi avea 44 de ani. Era casatorita in acel moment de 18 ani. Acum, femeia a publicat si o carte despre experimentele prin care a trecut: "The Wild Oats Project".

Timp de 12 luni cei doi au hotarat sa aiba o casnicie deschisa. Locuiau separat in timpul saptamanii, intalnindu-se numai in weekenduri.

Intr-un interviu cu New York Post, femeia a explicat ca viata sexuala a cuplului intrase in rutina, iar ea tanjea sa experimenteze.

"Tanjeam dupa seductie. Treceam printr-o criza a varstei de mijloc si urmaream sa traiesc o experienta profund feminina", a spus Rinaldi.

Femeia a mai marturisit ca sotul ei i-a spus ca nu vrea copii si si-a facut in acest sens si o vasectomie. Acest lucru, spune ea, a determinat-o sa caute alte experiente feminine, care sa umple golul lasat de lipsa copiilor.

Aceasta a marturisit ca, pana la varsta de 26 de ani, cand si-a intalnit jumatatea, nu se culcase decat cu trei barbati.

"Nu am vrut sa intru in mormant cu numai patru parteneri sexuali si fara copii", a explicat femeia.

Au avut numai doua reguli: intotdeauna sa foloseasca prezervativ si sa nu-si vorbeasca unul altuia despre partenerii sexuali.

Inainte sa porneasca in aceasta aventura, Rinaldi a postat un anunt online: "Am 44 de ani, sunt o profesionista, o femeie educata si atractiva intr-o casatorie deschisa, in cautarea unor barbati singuri de 35 - 50 de ani, care sa ma ajute sa-mi explorez sexualitatea. Trebuie sa fii de incredere, destept si priceput atat la conversatii, cat si in pat".

Aceasta a explicat ca nu isi doreste mai mult de trei intalniri si nu vrea o relatie serioasa.

23 de oameni i-au raspuns in 24 de ore. Rinaldi s-a culcat cu barbati de toate varstele, inclusiv cu un tanar de 23 de ani, care i-a cerut numarul de telefon. Tanarul a fost insa refuzat.

Pana la sfarsitul anului s-a culcat cu 12 persoane, printre care doua femei.

Dupa acest an, acestia s-au indragostit din nou, dupa ce si-au reluat relatia sexuala. Rinaldi spune ca acest lucru i-a salvat relatia.

Sursa: Pro TV

Tags: sex, relatii, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO