Cum arata femeia care s-a culcat cu 12 persoane in 12 luni, ca sa-si salveze casnicia. Totul, cu acordul sotului

sex

Experiment sexual ciudat in SUA. O femeie de 50 de ani, care avusese numai patru parteneri sexuali, s-a culcat timp de un an cu 12 persoane. Totul, cu acordul sotului ei.

Robin Rinaldi spune ca a suferit o criza a varstei de mijloc, iar sotul ei a fost destul de intelegator incat sa isi dea acordul pentru solutia gasita de ea.

Totul s-a intamplat pe cand Rinaldi avea 44 de ani. Era casatorita in acel moment de 18 ani. Acum, femeia a publicat si o carte despre experimentele prin care a trecut: "The Wild Oats Project".

Timp de 12 luni cei doi au hotarat sa aiba o casnicie deschisa. Locuiau separat in timpul saptamanii, intalnindu-se numai in weekenduri.

Intr-un interviu cu New York Post, femeia a explicat ca viata sexuala a cuplului intrase in rutina, iar ea tanjea sa experimenteze.

Citește și
sex
Povestea virginei casatorite care considera sexul "respingator". Femeia isi incurajeaza sotul sa apeleze la alte femei
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Tanjeam dupa seductie. Treceam printr-o criza a varstei de mijloc si urmaream sa traiesc o experienta profund feminina", a spus Rinaldi.

Femeia a mai marturisit ca sotul ei i-a spus ca nu vrea copii si si-a facut in acest sens si o vasectomie. Acest lucru, spune ea, a determinat-o sa caute alte experiente feminine, care sa umple golul lasat de lipsa copiilor.

Aceasta a marturisit ca, pana la varsta de 26 de ani, cand si-a intalnit jumatatea, nu se culcase decat cu trei barbati.

"Nu am vrut sa intru in mormant cu numai patru parteneri sexuali si fara copii", a explicat femeia.

Au avut numai doua reguli: intotdeauna sa foloseasca prezervativ si sa nu-si vorbeasca unul altuia despre partenerii sexuali.

Inainte sa porneasca in aceasta aventura, Rinaldi a postat un anunt online: "Am 44 de ani, sunt o profesionista, o femeie educata si atractiva intr-o casatorie deschisa, in cautarea unor barbati singuri de 35 - 50 de ani, care sa ma ajute sa-mi explorez sexualitatea. Trebuie sa fii de incredere, destept si priceput atat la conversatii, cat si in pat".

Aceasta a explicat ca nu isi doreste mai mult de trei intalniri si nu vrea o relatie serioasa.

23 de oameni i-au raspuns in 24 de ore. Rinaldi s-a culcat cu barbati de toate varstele, inclusiv cu un tanar de 23 de ani, care i-a cerut numarul de telefon. Tanarul a fost insa refuzat.

Pana la sfarsitul anului s-a culcat cu 12 persoane, printre care doua femei.

Dupa acest an, acestia s-au indragostit din nou, dupa ce si-au reluat relatia sexuala. Rinaldi spune ca acest lucru i-a salvat relatia.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
O noapte de amor s-a terminat cu o crima in Buzau. Ce s-a intamplat dupa ce femeia i-a cerut bani barbatului
O noapte de amor s-a terminat cu o crima in Buzau. Ce s-a intamplat dupa ce femeia i-a cerut bani barbatului

Victima, o femeie de 58 de ani, de moravuri usoare - spun localnicii - i-ar fi cerut tanarului sa o plateasca si l-a amenintat ca altfel il va acuza de viol. Iar el, in loc de bani, a scos un cutit si a lasat-o fara suflare.

Povestea virginei casatorite care considera sexul
Povestea virginei casatorite care considera sexul "respingator". Femeia isi incurajeaza sotul sa apeleze la alte femei

Sunt casatoriti de un an si jumatate si se cunosc de 13, insa pana acum nu au facut sex niciodata. Este povestea Ericai si a lui Andrew Holloway, un cuplu care se declara fericit, chiar daca aspectul intim lipseste din relatia lor.

Ce se intampla cand recunosti in cuplu numarul de persoane cu care ai facut sex
Ce se intampla cand recunosti in cuplu numarul de persoane cu care ai facut sex

Pentru multe cupluri, este cea mai dificila intrebare, una la care e aproape imposibil sa raspunzi fara sa provoci tensiuni. Aceste cupluri insa nu prea au avut de ales.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.