Cum arata femeia batuta de doi necunoscuti pentru ca este prea frumoasa. "Este invidie. Nu ma pot gandi la altceva"

Dată publicare: 01-09-2015 16:20
Dată actualizare: 04-09-2015 07:00


fata plangand

O femeie din Marea Britanie spune ca a fost batuta in fata casei sale de o femeie geloasa pe felul in care arata.

Shadae Worrell spune ca pe data de 10 august se juca cu fiica ei in fata casei si o femeie care era in trecere a inceput sa comenteze despre felul in care arata. Acestei necunoscute i s-a alaturat apoi un barbat. Dupa cateva replici, cei doi au atacat-o, relateaza The Mirror.

Shadae, 26 de ani, a povestit ca cei doi au lovit-o intentionat in zona fetei. "Cred ca femeia respectiva era pur si simplu invidioasa", spunea ea. "Au inceput sa rada de felul in care aratam dupa loviturile lor... Ma loveau tare si la un moment dat toata fata era acoperita cu sange. In timp ce ma loveau, imi spuneau ca sunt o nesimtita pentru ca arat cum arat, sunt imbracata in felul in care eram si eram machiata. S-au legat inclusiv de felul in care merg. Nu ma pot gandi la alt motiv in afara de gelozie", a mai spus tanara mama.

Shadae, din Ashton Vale, Bristol, a ajuns la spital dupa atac, iar politia a retinut in aceeasi zi doua persoane suspecte, insa le-a eliberat dupa cateva ore pentru ca nu exista probe impotriva lor. Tanara mama agresata face apel acum la eventuali martori care sa depuna marturie in fata autoritatilor, pentru ca vrea ca agresorii ei sa-si primeasca pedeapsa.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO