Cum arata copilul din Marea Britanie, abuzat la scoala pentru ca avea urechi prea mari. Chirurgul care i-a schimbat viata

Dată publicare: 05-09-2014 11:49
Dată actualizare: 08-09-2014 07:04


Elevi

Un baiat din Marea Britanie este mai fericit ca niciodata, dupa ce a trecut printr-o operatie estetica de micsorare a urechilor. Pustiul era abuzat de colegii de scoala din cauza felului in care arata.

Ashley Watson, in varsta de 7 ani, a fost tinta batailor de joc, a glumelor si ironiilor printre colegii de scoala, "vinovat" fiind de faptul ca avea urechi prea mari. Acesta s-a nascut fara o parte din cartilagiu. Parintii copilului povestesc cum fiul lor nu voia sa mearga la scoala fara un hanorac cu gluga care sa ii ascunda defectul. In plus, evita sa se joace cu alti copii, de teama ca va fi ridiculizat.

VEZI AICI CUM ARATA DUPA OPERATIE

Un chirurg estetician de top a auzit de drama prin care trece copilul la scoala si, impresionat, s-a oferit sa-l opereze pro bono. Acum, povestesc partintii pustiului, s-a reintors la scoala cu o incredere nou gasita in propria persoana.

Parintii baiatului incercasera sa-l ajute si inainte si gasisera o sursa de finantare pentru operatie, care pana la urma a fost blocata.

Povestea baiatului a ajuns in atentia chirurgului care s-a oferit sa-l opereze prin intermediul presei locale. "Am stiut ca daruindu-i patru-cinci ore din timpul mea, ii voi schimba viata definitiv", a spus medicul Paul Baguley de la Spitalul York's Nuffield din Marea Britanie.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO