Cum arata barbatul care a devenit tata pentru 800 de copii. "In 4 ani vreau sa ajung la 1000"

13-01-2016 17:26


Simon Watson

Cel mai cunoscut donator de sperma din Marea Britanie a ajuns la o cifra impresionanta de 800 de copii. Barbatul isi vinde "potiunea magica" pe Facebook, cu 50 de lire, si devine tata in fiecare saptamana.

Simon Watson, un om de afaceri in varsta de 41 de ani sustine ca este cel mai mare donator de sperma din Marea Britanie. Barbatul face asta de 16 ani si nu are de gand sa se opreasca pana nu ajunge la 1000 de copii.

El spune ca prietenii si familia stiu totul despre "afacerea sa", pentru care a renuntat si la locul de munca: "Prietenii copiilor mei considera ca este amuzant. Iar fii mei spun ca nu ar face asta, dar nu au nimic impotriva ca eu sa continui", a spus barbatul.

El se ingrijeste cu atentie, face sport si are analizele la zi, astfel incat sa fie mai departe capabil sa doneze sperma.

Simon a explicat ca nu tine legatura cu familiile pe care le ajuta sa aiba copii: "Daca ei sunt fericiti, eu sunt fericit. Dupa ce mi-am facut partea, asta e tot. Cei mai multi dintre ei vor sa dispar."

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO