Cum ar arata Barbie daca ar exista in realitate. Rezultatul final este dezamagitor. FOTO

Ultima actualizare: 20-10-2012 05:14
Barbie

Avand un par blond superb, picioare lungi si o talie subtire, papusa Barbie reprezinta un model pentru milioane de fete din toata lumea, care vor sa arate ca ea. Unele persoane sustin insa ca nicio femeie din lume nu poate avea un asemenea corp.
 

Forma si proportiile trupului papusei Barbie sunt considerate de foarte multa lume perfecte.

Cu toate acestea, daca este sa le raportam la corpul unei femei reale, observam cu stupoare ca talia si gatul sunt extrem de mici.

Fotograful Matthew Rolston, cu ajutorul modelului Katie Halchishick, ne prezinta ce fel de operatii ar trebui sa sufere o femeie pentru a arata ca Barbie.

Printre acestea se numara un lifting de frunte, o rinoplastie, o reducere a dimensiunilor gatului si a obrajilor si o liposuctie la nivelul bratelor.

De-a lungul timpului, foarte multe persoane au criticat modelul papusii, mentionand ca foarte multe fete se considera urate pentru ca nu arata ca ea.

Galia Slayen a, studenta la o facultate din New York, a creat o Barbie in marime naturala pentru a o prezenta persoanelor care sufera de anorexie.

"O perioada din viata mea am crezut ca trebuie sa arat ca ea. Era idolul meu si imi infulenta modul in care ma priveam. Nu cred ca papusa era singura vinovata, insa avea si ea o oarecare contributie la cum ma comportam", a povestit Galia.

Specialistii atrag atentia ca fetele trebuie mereu sa constientizeze ca este o simpla papusa si ca nu a fost niciodata creata dupa dimensiunile unei persoane reale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO